fbpx

Det lilla extra inför nyårsmiddagen!

Newyearsmachine

  Det lilla extra inför nyårsmiddagen!

Det är dags att lämna 2018 bakom oss och blicka fram mot nya möjligheter i 2019 – allt är möjligt! Många av oss har nu fullt upp med att planera glittriga och glamorösa fester med våra vänner och familjen. Kanske funderar du på hur du kan arrangera en nyårsfest som har det där lilla extra? Varför inte överraska dina gäster med en unik dukning, som verkligen får dem att känna sig speciella!

Brodera unika servetter

Vi bestämde oss för att ta vår nyårsmiddag till nästa nivå när vi hittade några bortglömda och vackra tygservetter här hemma, som jag fick i julklapp förra året. Vi kom nämligen på idéen att brodera gästernas namn med glansigt festliga trådar på servetterna. Du hittar en steg-för-steg guide till hur du broderar på det här tyget i mitt förra blogginlägg. Helt kortfattat väljer du ett tyg, text och tråd – och broderar! Med en bra broderimaskin blir du klar med dina unika servetter på nolltid!

Brodera Gott nytt år
Brodera DIY Nyårsservett
Brodera DIY Nyårsservett

Skapa vackra gåvor

Att brodera är ett fantastiskt sätt att enkelt skapa vackra och unika gåvor för olika tillställningar eller på dina kläder. Det bästa är att du kan ge nytt liv till kläder eller inredning som du redan har hemma. När vi ändå var i gång med servetterna, bestämde vi oss för att göra en alldeles egen servett, eller snarare en liten handduk, till champagneflaskan som ska poppas vid tolvslaget! Du kan enkelt återanvända den år, efter år, genom att inte brodera året och endast ”Gott nytt år”. Kanske lägger du till ett snyggt design istället så som en champagneflaska eller fyrverkerier?

HappyNewYear

The final touch

När du är klar med dina servetter kan du fokusera på dukningen. Matcha dekorationer efter trådfärgen på servetten så kommer texten att synas ännu bättre. Vi kan garantera att din nyårsmiddag kommer att minnas i många år framöver!

Har du blivit bjuden på en middag, som hade liknande detaljer som verkligen gjorde intryck på dig? Har du själv sytt eller broderat heminredning inför en fest? Om du bestämmer dig för att göra servetterna får du gärna tagga oss @janomescandinavia

Vi på Janome Scandinavia önskar er alla ett riktigt gott, nytt år och lycka till med nyårsfesten! 🙂

Tiina

Produkter i projektet

Slut i lager

Polyestertrådar

Polyfast Silver Grey

39,00 kr

Rayontrådar

Splendor Dark Silver

49,00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.