Visar 1–20 av 1069 resultat

Läs mer

RAYON TRÅDAR
ACCENT™

Denna iögonfallande och vackra 12 wt 2-ply rayon tråd är en tjockare tråd med en underbar glans, vilket gör att den sticker ut när du vill att dina sömmar ska synas, samt ge dimension, textur och djup till vilket som helst projekt. Accent™ kan användas till alla typer av symaskiner.

Användningsområde:
Du kan med fördel använda tråden till dekoration, hand- och maskinbroderi, måla med tråd (frihandsbrodering med maskin), Sashiko-stygn, redwork, applikering och i griparna på Overlocken. Vi rekommenderar DecoBob™ som undertråd.

Meter/rulle: 400m
Färger: 40 enfärgade & 20 flerfärgade

MIRAGE™
Mirage™ är en 30 wt rayon tråd med en vacker glans, som är slumpmässigt färgad i olika partier vilket innebär att varje rulle du plockar upp är helt unik! Tråden finns i 40 färger, de slumpmässiga färgändringarna och kontrasterna i tonerna i den här tråden är perfekta för att lägga till ett naturligt flytande utseende till ditt nästa projekt. Stark med minimal stretch.

Användningsområde:
Mirage™ är idealisk för dekoration, hand- och maskinbroderi, måla med tråd (frihandsbroderi med maskin) och applikering. Vi rekommenderar DecoBob™ som undertråd.

Meter/rulle: 800m
Färger: 40

SPLENDOR™
Denna 40 wt rayon tråd har en lyxigt mjuk och silkeslen finish som ger dina projekt en strålande glans och ett djup. Splendor™ är en mångsidig tråd som kan användas till maskin- och handbroderi, dekoration, måla med tråd (frihandsbroderi med maskin) och applikering. Den fungerar perfekt för brodering på kläder, handdukar eller andra föremål som ofta behöver maskintvättas eftersom den är färgbeständig, något som bidrar till att dina projekt fortsätter att se vackra ut! Tråden är hållbar för brodering i hög hastighet (upp till 1000spm) med hushålls- och longarm maskiner, så att du kan få dina projekt färdiga ännu snabbare.

Användningsområde:
Till maskin- och handbroderi, dekoration, måla med tråd (frihandsbroderi med maskin) och applikering.

Meter/rulle: 1000m
Färger: 210

RAZZLE™
Razzle™ är en robust 6-ply 100% rayon tråd. Trådens fina lyster och silkeslena känsla gör den till ett utmärkt val för bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka och att tillverka tofsar och fransar. Razzle™ kan även användas för att markera detaljerna i dimensionsstygn. Ljusspelet på Razzle™ intensifierar stygndjupet och skapar textur effekter på ull.

Användningsområde:
Bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka och att tillverka tofsar och fransar och till dimensionsstygn.

Meter/rulle: 228m
Färger: 46

METALL/GLITTER TRÅDAR
SPOTLITE™

Lägg till lite glamour med denna 40 wt rayon metall tråd! En metall tråd med rayon bas, som är mjuk, glider smidigt, och är mindre benägen för trådbrott. Spotlite™ är en lysande och dynamisk tråd som är utmärkt för allt från maskinbroderi till dekorativa sömmar och quiltning. I motsats till andra metall trådar som är benägna för trådbrott, är Spotlite™ kvalitets konstruerad för en jämn sömnad och är hållbar för en hastighet upp till 800 spm på hushållsmaskiner och broderier.

Användningsområde:
Allt från maskinbroderi till dekorativa sömmar och quiltning.

Meter/rulle: 1000m
Färger: 40

DAZZLE™
Dazzle™ är en robust 6-ply tråd som består av 100% rayon- och metallblandning. Tråden har ett naturligt lyster med en silkesleken finish, vilket gör den till ett utmärkt val för bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka, tillverka tofsar och fransar. På grund av Dazzle’s™ ljusreflekterande egenskaper och inslag av metall kan detaljerna på till exempel ullapplikationer förbättras med konturstygn för den där extra glansen.

Användningsområde:
Bobbinwork, hand- och maskinbroderi, virka, sticka, tillverka tofsar och fransar.

Meter/rulle: 200m
Färger: 33

SIZZLE™
Denna 4-ply rayon tråd är vävd med tre trådar av metall, vilket ger en mycket texturerad och intensivt glittrande yta. I jämförelse med en bomullstråd, är Sizzle™ styvare med en grov yta som ger ett “fräsande” ljud när du drar fingrarna över den. Det här är den ultimata tråden när du vill lägga till mycket textur, dimension eller iögonfallande sömmar till något projekt. Sizzle™ kan enkelt bytas ut med Razzle™ och Dazzle™ i de flesta applikationer.

Användningsområde:
Bobbinwork, handbroderi, virka, sticka och tillverka tofsar och fransar.

Meter/rulle: 165m
Färger: 13

POLYESTER TRÅDAR
INVISAFIL™

WonderFil´s tunnaste tråd, InvisaFil™, är en anmärkningsvärd silkesliknande 100 wt, 2-ply spolyester. Den här ultrafina, men överraskande starka tråden har bomullsliknande egenskaper och en aning stretch samtidigt som den känns mjuk i handen. InvisaFil™ skapar en platt söm som smälter in i tyget, vilket gör den till det ultimata valet för sömnad i tunn organza och silke, applikering där tyget eller strukturen ska framträda, osynlig applikation, quiltning ”in the ditch”, stippling, trapunto, microbroderier, sy fast pärlor, fållsömmar eller när du inte vill att dina sömmar ska synas. Använd InvisaFil™ som undertråd vid applikering i tunna tyger.

Användningsområde:
Sömnad i tunn organza och silke, applikering där tyget eller strukturen ska framträda, osynlig applikation, quiltning ”in the ditch”, stippling, trapunto, microbroderier, sy fast pärlor och till fållsömmar.

Meter/rulle: 2500m
Färger: 60

DECOBOB™
Denna otroliga 80 wt 2-ply bomullspolyester tråd har en matt finish som har behandlats för att bete sig som bomull och eliminera stretch. Delikat, men oerhört stark. Den här lätta tråden garanterar att sömmen blir mindre bulkig och designet mjukare. Bastråden i ditt sortiment! Används till sömnad av kläder, knapphål, och quiltning av sängöverkast. DecoBob ™ används även till lappteknik då den ej töjer sömmen och till sömnad av interiör så som kuddar, gardiner och dukar. DecoBob™ är en ideal undertråd och finns som färdigspolade undertrådsspolar där man även självklart kan återanvända spolarna.

Meter/rulle: 2000m
Färger: 36

UNDERTRÅD FÄRDIGSPOLAD (Decobob™)
WonderFil´s färdigspolade spolar är lindade med WonderFil´s 80 wt DecoBob™ tråd på en återanvändbar plastspole, vilket innebär att det inte finns lim eller vax som håller ihop den (glada nyheter för din maskin!). DecoBob™ är en perfekt undertråd, eftersom en lättare grovlek minskar trasslet i vad du än gör. Däremot har DecoBob™ även styrkan, mångsidigheten och tillförlitligheten du kan lita på.

Färdigspolade spolar är ett fantastiskt val eftersom tråden är jämnt spolad på spolen vilket betyder att du kommer att få mer stadga i alla dina stygn, som är särskilt märkbart vid broderi. Spolarna kommer också spolade mer kompakta än när du spolar dina egna spolar på en hushållsmaskin.

Meter/rulle: 125m/spole och 1500m/förpackning
Färger: 30

POLYFAST™
Polyfast™ är en 40 wt polyester tråd med en strålande glans och utmärkt styrka som är mjuk och len att röra vid. Idealisk för maskinbroderi, inklusive digitaliserad broderi på ytterkläder och heminredning, har den färgats och fulländats för att motstå mild blekning så att du kan brodera den på allt från handdukar till kläder till dekorativa örngott. Tråden ger ett fantastiskt skimmer vid användande i griparna med Overlocken. Polyfast™ finns i hela 210 färger, vilket endast är ett lyxproblem för dig!

Meter/rulle: 1000m
Färger: 210

OVERLOCKTRÅD (Designer™)
Designer™ är din pålitliga 40 wt polyester tråd som fungerar bra för allmänna sy projekt eller när du ska sy kläder. Designer™ är praktisk för daglig användning då den är stark och flexibel med mjuk yta och mild glans. Denna premium sy- och overlocktråd är tilltänkt för modedesigners och professionella klädtillverkare!

Meter/rulle: 2500m
Färger: 10

BOMULLS TRÅDAR
KONFETTI™

Konfetti™ är en 50 wt, 3-ply, dubbelbränd, merceriserad egyptisk bomull med en vackert mjuk och fräsch finish. Fri från all form av vax och beläggning som kan orsaka rester som byggs upp i symaskinen, är denna luddfria tråd ett populärt val för quiltning och longarming på grund av den fantastiska kvaliteten. Konfetti™ passar även utmärkt för sömnad och brodering – en allt-i-allo tråd helt enkelt. Finns i 60 härliga färger.

* Processen med att dubbelbränna tråden, innebär att bränna bort luddet två gånger, vilket ger en mycket mjukare och renare finish.

Meter/rulle: 1000m
Färger: 60

TUTTI™
Tutti™ är en 50 wt 3-ply flerfärgad egyptisk bomullstråd, dubbebränd och merceriserad för att skapa en underbart mjuk och fräsch finish. Fri från all form av vax och beläggning som kan orsaka rester som byggs upp i symaskinen, är denna luddfria tråd ett populärt val för sömnad, quiltning, brodering och stickningar.

* Processen med att bränna tråden två gånger, innebär att bränna bort luddet två gånger, vilket ger en mycket mjukare och renare finish.

Meter/rulle: 1000m
Färger: 50

FRUITTI™
Fruitti™ är en 12 wt egyptisk bomullstråd med ett fyllig och dramatiskt utseende som har dubbebränts för att skapa en vackert mjuk och fräsch bomullstråd. Fri från vaxer och beläggningar som kan skada din symaskin, är den här luddfria tråden idealisk för att visa fram dina sömmar och design, och lägger lite mer färg på dina projekt. Tillgänglig i 41 roliga och lekfulla, flerfärgade rullar.

* Processen med att bränna tråden två gånger, innebär att bränna bort luddet två gånger, vilket ger en mycket mjukare och renare finish.

Meter/rulle: 400m
Färger: 41

SPAGETTI™
Letar du efter en fyllig och dramatisk tråd som drar till sig uppmärksamhet? Spagetti™ är en 12 wt egyptisk bomullstråd som har dubbelbränts och är fri från vax eller beläggningar som kan skada din symaskin. Denna luddfria tråd är idealisk för quiltning, stickningar och sömnad. Använd DecoBob™ som undertråd och sy med moderat hastighet.

* Processen med att bränna tråden två gånger, innebär att bränna bort luddet två gånger, vilket ger en mycket mjukare och renare finish.

Meter/rulle: 400m
Färger: 41

show blocks helper

INTRESSE

KUNSKAP

MASKINTYP

Användningsområde

Färg

Filter

Finish

Grovlek

Typ av maskin

Material

Storlek

Tyg

Typ