Kundservice / Retur

Andra frågor

Andra frågor (swipe)

FAQ Retur

Hittar du inte svaret på din fråga? Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Hur returnerar jag en vara?

1. Meddela oss att du önskar att göra en retur. Skicka ett meddelande till oss genom att använda kontaktformuläret nedan. Uppge vilka varor returen gäller samt ditt ordernummer. Ditt ordernummer hittar du på orderbekräftelsen du fått per e-post.

2. Packa och märk ditt returpaket med ”Scandinavian Home Products Sweden AB, Linnäs 615, 715 92 Stora Mellösa”. OBS! symaskiner ska alltid skickas i originalförpackning. Lämna sedan returen på närmsta postombud. Köpare står för returfrakt till oss.

3. Vi meddelar dig när vi har mottagit din retur och återbetalning sker till det kort som användes vid köpet. Om du har valt att betala med faktura makuleras denna.

Kostar det något att göra en retur?

Köpare står för returfrakten. Frakten beror på paketets storlek och vikt och kan enkelt beräknas av personal på ditt närmsta postombud.

Har ni mottagit min retur?

Vi meddelar dig per e-post när vi har mottagit din retur. Om du inte har hört något från oss efter ca två arbetsveckor, bör du kontakta oss. Kanske behöver vi se om paketet har fastnat någonstans eller liknande.

Kan jag göra ett byte?

Du behöver följa samma procedur som när du gör en retur till oss, med de varor du önskar att lämna tillbaka, och sedan lägga en helt ny beställning på det du önskar att byta till. 

Jag har mottagit en felaktig eller skadad produkt

Om du har mottagit en felaktig eller defekt produkt, behöver du kontakta oss genom att använda kontaktformuläret nedan.

Uppge en kort beskrivning av ditt ärende, samt ditt ordernummer som du hittar på din orderbekräftelse. Om du inte hittar din orderbekräftelse, vänligen uppge ditt fulla namn samt e-postadress.