Saxar och skärutrustning

Skrädderi

Syr du professionellt eller är du en av dem, som alltid har något nytt eget design på gång. Då hittar du inte något bättre än KAI PRO-serien. Du känner kvaliteten med en gång du tar i saxen, känslan av hur saxen ligger i handen. Till och med de kraftigaste materialen känns som om du skär i smör. Saxen finns i många olika storlekar, för att du ska finna saxen som passar just dig och dina tillskärarbehov.

Lappteknik

Till de vackra och på millimetern exakta lappteknik-arbetena, är precision av största viktighet för att uppnå ett bra resultat. Tygbitarna ska vara tillskurna med exakta mått och till de olika teknikerna där lika linjer är det essentiella. KAI rullkniv skär exakta raka linjer i alla typer av tyger och i flera lager. Med det raka skärbladet och genom att använda skärlinjal och självläkande skärmatta, så är plötsligt förberedelsen av materialet klart på under halva tiden.

Konfektion

Oavsett om du syr ofta eller bara någon gång ibland och önskar dig en sax som klipper lika bra varje gång du tar fram saxen. Då rekommenderar vi dig tyg- och skräddarsaxen. Saxen har långa blad som lätt klipper till stora arbeten