fbpx

Semester vid vattnet, på stranden

  Semester vid vattnet, på stranden eller bryggan

Semester handlar om att koppla av och tanka ny energi. Att ligga på stranden och höra ljudet av vattnets skvalpande och barnen som leker, kan vara en av de mest avkopplande semesterupplevelserna över huvud taget. Enkelt, billigt och omtyckt av hela familjen. Genom att planlägga lite extra kan alla njuta och man är förberedd för dagens händelser. Det är bad, lek, mat, klädbyten, solskydd och vila som allt ska läggas tillrätta för.

Sy ett tygtält – en tipi

Varför inte sy en Tipi (tygtält) så får du ett lekrum, solskydd, viloplats och omklädesrum – allt i ett – att ta med till stranden. Tipi´n är enkel att fälla ihop och tar inte så mycket plats. Passa samtidigt på att sy ett strandtäcke av resttyger och kläder, att mysa på i tältet eller att lägga ut vid förtäring av matsäcken. Kanske du nu är så inspirerad att du i farten slänger ihop ett par vattentäta strandmadrasser och dekorera ett par stora härliga strandbadlakan. Allt detta hittar du gratis sömnadsbeskrivningar till här på bloggen under juli månad.

Våra fantastiska maskiner

Vi har just nu kampanj på vår minsting i Skyline serien, Janome Skyline S3. En omtyckt, prisvärd symaskin som passar hela familjen och som både erbjuder sykomfort och sömmar du behöver till dina syprojekt. Även bokstäver följer med på köpet så att du kan märka dina alster. Under juli månad har vi också erbjudande på vår overlockmaskin Air Thread 2000D Pro. En overlockmaskin med användarvänlighet och styrka. Den nästan trär sig själv med inbyggd luftträdning.

Sommaren är här – njut tillsammans med familjen på stranden och koppla av med lite sömnad!

Vänliga hälsningar,

Marie

Produkter i projektet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.