fbpx

Sy en XXL tygväska

Sy en tygväska xxl

Här hittar du en sömnadsbeskrivning på en XXL tygväska av Ingrid Vik Lysne.

Tygväskan är lika genial, som den är enkel att sy. Den rymmer både smått och stort, och kan vikas ihop och läggas i fickan, ryggsäcken eller väskan så att den är redo för nästa shopping runda!

Jag har gjort en sömnadsbeskrivning på en tygväska, och du hittar den
här.

Jag har sytt flera tygväskor av gamla gardiner, dukar och tygrester. Jag använder dem till sytillbehör, shopping, på resan och som väska. Tygväskan gör att jag använder färre plastpåsar, som i sin tur är en fin miljöåtgärd i vardagen 🙂

Även om min samling av tygpåsar är stor, har jag saknat en riktigt stor tygväska. En jag kan slänga ned sängkläder och ytterkläder i, när jag ska en helg till stugan. Och som dessutom har plats för sytillbehör, böcker och en extra tröja. Därför förstorade jag upp sömnadsbeskrivningen och sydde en XXL tyväska av köksgardiner vi hade när jag var liten.

xxl tygväska av Ingrid Vik Lysne

Om du syr en likadan – följ min sömnadsbeskrivning, men byt ut måtten med 110×65 cm.

LYCKA TILL 🙂


Ingrid Vik Lysne

För flera sömnadsbeskrivningar gå till Ingrids blogg: Ingridviklysne

I Ingrid´s syrum

Okategoriserad

Konfetti Soft Black

79,00 kr

Overlock

MyLock 644D

7 495,00 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.