Väskor

Med eller utan hjul - till symaskinen och overlocken

Höst och vinter innebär aktiviteter och kurser för syglada. Att dra en väska är mer ergonomisk och skonsamt än att bära den.
Både i och på väskan finns det fickor som hjälper dig att hålla ordning på tillbehör - och det är möjligt att ställa väskorna ovanpå varandra om du skulle behöva transportera flera maskiner. Tutto bag finns i 5 storlekar: S-XXL. Det går att stapla flera väskor ovanpå varandra så att du fortfarande bara har en väska att hålla reda på. Men det bästa av allt, hur mycket du än har packat i väskorna så är de lätta att ta med sig! Din väskstapel rullar och följer dig med smidighet.


Det är lika enkelt för dig att ta med din ”Tutto” väska på semesterresan. När du väl är hemma, full med inspiration av vad kursen eller semesterresan har gett dig så packar du ur väskorna och viker ihop dem. Ja det är sant, de kan vikas ihop för att ta så liten lagringsplats som möjligt. 

Det finns också en sytillbehörsförvaring som gir ordning och reda bland sysakerna. Rymmer det mesta du behöver till sömnad eller scrapbooking. Perfekt att ta med på kurs eller att ha hemma i syrummet. 

Klicka på produkten nedan för att välja storlek och färg. 

Sortera på:

Tutto Bag

S med bärhandtag (L370/H370/B270 mm), M med hjul (L480/H330/B250 mm), L med hjul (L530/H340/B300 mm), XL med hjul (L580/H380/B350 mm), XXL med hjul (L690/H410/B350 mm)
p-1002